Lynn Lucas Middle School

Skip to main content

2016 - 2017 Bell Schedule

Regular Bell Schedule
School starts at 7:15 AM and dismisses at 2:35 PM. Classes are 54 minutes long with a 4 minute passing period between classes. 6th grade students will have lunch during 4th period and our 7th and 8th grade students will have lunch during 5th period.
 Start TimeEnd TimeLength
1st period 7:15 8:14 59 min
2nd period 8:18 9:12 54 min
3rd period 9:16 10:10 54 min
4th period   10:16 11:41 85 min
Lunch - 6th graders 10:16 10:46 30 min
Class - 6th graders 10:47 11:41  50 min
Class only - 7th and 8th graders 10:14 11:08 54 min
5th period  11:45 12:39 54 min
Class only - 6th graders 11:45 12:39 54 min
Lunch - 7th graders 11:14 11:44 30 min
Class - 7th graders 11:45 12:39 54 min
Class - 8th graders 11:12 12:06 54 min
Lunch - 8th graders 12:08 12:39 31 min
6th period 12:43 1:37 54 min
7th period 1:41 2:35 54 min
Published Print