Lynn Lucas Middle School

Skip to main content
Bell Schedules » 2015 - 2016 KAT Time Bell Schedule - Tuesday

2015 - 2016 KAT Time Bell Schedule - Tuesday

2015 - 2016 KAT Time Bell Schedule - Tuesday Classes will begin at 7:15 a.m. and students will be dismissed at 2:35 p.m.

One bell will ring, signaling the end of a period. A second bell will ring to begin the next period. Students will have 3 minutes between class transitions.
Description / Period Start Time End Time Length
1 7:15 AM 8:00 AM 45 min
2 8:03 AM 8:49 AM 46 min
3 8:52 AM 9:38 AM 46 min
4 9:41 AM 10:27 AM 46 min
5 10:30 AM 11:16 AM 46 min
KAT Time 11:19 AM 12:57 PM 98 min
A Lunch (6th Grade) 11:23 AM 11:53 AM 30 min
B Lunch (7th Grade) 11:55 AM 12:25 PM 30 min
C Lunch (8th Grade) 12:27 PM 12:57 PM 30 min
6 1:01 PM 1:47 PM 46 min
7 1:50 PM 2:35 PM 45 min